YHDISTYNEEN KUNINGASKUNNAN JA EU: N YKSITYISYYDEN SUOJA

Tämä tietosuojahuomautus tulisi lukea yhdessä yksityisyyssuoja.

Henkilötietojesi käyttäminen ja oikeutesi:

  • Kun vierailet, teet ostoksia tai rekisteröidyt Disneyn verkkosivustolla tai käytät mitä tahansa Disneyn verkkotuotetta, verkkopalvelua tai mobiilisovellusta, henkilötietojesi käsittelijänä toimii The Walt Disney Company Limited of 3 Queen Caroline Street, London, W6 9PE, United Kingdom.
  • Jos olet Disney+-palvelun EU-tilaaja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, henkilötietojesi käsittelijänä toimii myös The Walt Disney Company (Benelux) B.V., Disney+-palvelun tarjoaja.
  • Henkilötietojasi käytetään ensisijaisesti Disney-tuotteiden ja -palveluiden tarjoamiseksi sinulle pyynnöstäsi. Voimme käyttää henkilötietojasi myös lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi tai oikeutettujen etujemme mukaisesti, esimerkiksi käyttökokemuksesi räätälöimiseen, palveluidemme kehittämiseen ja parantamiseen sekä laittoman toiminnan tunnistamiseen. Voimme käyttää niitä myös lähettääksemme sinulle tarjouksia sinun luvallasi.
  • Sinulla on useita oikeuksia, mukaan lukien oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistattaa henkilötietosi tai muuttaa markkinointiasetuksiasi (mukaan lukien suostumuksen peruminen milloin tahansa) – katso lisätietoja markkinointiasetuksiesi hallinnasta tai tilisi poistamisesta yksityisyyssuoja.
  • Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa: dataprotection@disney.co.uk.
  • Jos olet EU:ssa, voit ottaa meihin yhteyttä paikallisen edustajamme kautta. Lisätietoja edustajistamme löydät täältä.
  • Sinulla on oikeus lähettää kantelu paikalliselle tietosuojavaltuutetullesi tai Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun virastoon: https://ico.org.uk/for-the-public.
  • Lisätietoja Disneyn tietojen keruu- ja käyttötavoista on Disneyn yksityisyyssuoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voimassa 1. tammikuuta 2021 alkaen

Tuote/palvelu Rekisterinpitäjä Edustaja EU:ssa
Disney Direct to Consumer
mobile applications and
websites other than Disney +
The Walt Disney Company Ltd.
3 Queen Caroline Street
Hammersmith
London
W6 9PE
The Walt Disney Company
Benelux (BV)
De Passage 144
1101 AX Amsterdam
The Netherlands
Disney + Joint controllership between The
Walt Disney Company limited
and The Walt Disney Company
Benelux (BV)
The Walt Disney Company
Benelux (BV)
De Passage 144
1101 AX Amsterdam
The Netherlands
Disneyland Paris The Walt Disney Company Ltd.
3 Queen Caroline Street
Hammersmith
London
W6 9PE
Euro Disney Associes S.A.S.
1 rue de la Galmy
77700 Chessy
France
Walt Disney Travel Company The Walt Disney Company Ltd.
3 Queen Caroline Street
Hammersmith
London
W6 PPE
Euro Disney Associés S.A.S.
1 rue de la Galmy
77700 Chessy
France
Takaisin alkuun back-to-top