YHDISTYNEEN KUNINGASKUNNAN JA EU: N YKSITYISYYDEN SUOJA

Tämä tietosuojahuomautus tulisi lukea yhdessä yksityisyyssuoja.

Henkilötietojesi käyttäminen ja oikeutesi:

  • Kun vierailet, teet ostoksia tai rekisteröidyt Disneyn verkkosivustolla tai käytät mitä tahansa Disneyn verkkotuotetta, verkkopalvelua tai mobiilisovellusta, henkilötietojesi käsittelijänä toimii The Walt Disney Company Limited of 3 Queen Caroline Street, London, W6 9PE, United Kingdom.
  • Jos olet Disney+-palvelun EU-tilaaja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, henkilötietojesi käsittelijänä toimii myös The Walt Disney Company (Benelux) B.V., Disney+-palvelun tarjoaja.
  • Henkilötietojasi käytetään ensisijaisesti Disney-tuotteiden ja -palveluiden tarjoamiseksi sinulle pyynnöstäsi. Voimme käyttää henkilötietojasi myös lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi tai oikeutettujen etujemme mukaisesti, esimerkiksi käyttökokemuksesi räätälöimiseen, palveluidemme kehittämiseen ja parantamiseen sekä laittoman toiminnan tunnistamiseen. Voimme käyttää niitä myös lähettääksemme sinulle tarjouksia sinun luvallasi.
  • Sinulla on useita oikeuksia, mukaan lukien oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistattaa henkilötietosi tai muuttaa markkinointiasetuksiasi (mukaan lukien suostumuksen peruminen milloin tahansa) – katso lisätietoja markkinointiasetuksiesi hallinnasta tai tilisi poistamisesta yksityisyyssuoja.
  • Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa: dataprotection@disney.co.uk.
  • Sinulla on oikeus lähettää kantelu paikalliselle tietosuojavaltuutetullesi tai Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun virastoon: https://ico.org.uk/for-the-public.
  • Lisätietoja Disneyn tietojen keruu- ja käyttötavoista on Disneyn yksityisyyssuoja.
Takaisin alkuun back-to-top