Nyheter

21st Century Fox

20. mars 2019 kjøpte Walt Disney Company («Disney») enkelte 21st Century Fox-aktiva («21CF»), inkludert flere nettsider og apper som tidligere var eid av 21CF.

Som et resultat av transaksjonen bør du vite følgende:

  • Personvernreglene for enkelte nettsteder og apper som tidligere var eid av 21st Century Fox, kan ha blitt oppdatert for å gjenspeile at de nylig har blitt kjøpt opp av Walt Disney Company. Se gjennom disse personvernreglene separat for viktige oppdateringer.
  • En del innhold du pleide å vise på Fox.com og i FoxNow-appen, er kanskje ikke lenger tilgjengelig på disse FOX-sidene eller i appene.
  • En del innhold du pleide å vise i FXNOW-appen, i National Geographic Channel TV-appen eller på http://www.nationalgeographic.com/tv, er kanskje ikke lenger tilgjengelig i disse Disney-appene eller på sidene.
  • Du kan foreløpig fortsette å bruke FOX-profilen din til å vise innhold på enkelte nettsteder og apper, inkludert de som er oppført ovenfor. Hvis du registrerer en ny FOX-profil i denne overgangsperioden eller bruker din eksisterende profil, fortsetter FOX å administrere profilen din i disse Disney-og FOX-nettstedene og -appene. FOX fungerer da som tjenesteleverandør for Disney for å sørge for en sømløs brukeropplevelse.
  • Hvis du har spørsmål om personvern, kan du kontakte oss på: privacycontact@twdc.com.
Tilbake til toppen back-to-top