NETTBASERT SPORINGSTEKNOLOGI OG ANNONSERING

1. NETTBASERT SPORINGSTEKNOLOGI OG ANNONSERING

Vi, visse tjenesteleverandører som opererer på våre vegne og tredjeparter kan innhente informasjon om din aktivitet, eller aktivitet på enheter tilknyttet deg, på våre nettsteder og applikasjoner samt tredjepartsnettsteder og -applikasjoner ved hjelp av sporingsteknologi som informasjonskapsler, piksler, tagger, programvareutviklingssett, grensesnitt for applikasjonsprogram og websignaler. Vi kan samle inn informasjon om du er logget inn eller registrert, og kan knytte disse sporingsdataene til registreringskontoen din (hvis du har en).

Definisjoner for noen av de sporingsteknologiene som er oppført, samt informasjon om dine valg med hensyn til dem, er tilgjengelig nedenfor. Disse sporingsdataene kan anvendes for mange formål, inkludert for eksempel for å:

  • Tilby nyttige funksjoner for å forenkle opplevelsen når du kommer tilbake til nettstedene og applikasjonene våre (for eksempel huske forsendelsesinformasjonen din for fremtidige kjøp);
  • Levere relevant innhold og annonsering basert på dine preferanser, bruksmønstre og sted;
  • Overvåke, evaluere, måle og optimalisere bruken og driften av våre nettsteder og applikasjoner samt annonseringen du ser; og
  • Analysere trafikk på våre nettsteder og på tredjeparters nettsteder.

Vi kan bruke de personlige opplysningene dine til å levere relevant markedsføring og annonsering til deg på våre eiendommer og på tredjeparters nettsteder og applikasjoner. Vi kan gi sosiale medier og andre plattformer begrensede personlige opplysninger, for eksempel visse identifikatorer eller din krypterte e-postadresse, som de matcher med sine kunders profiler. Basert på dette kan plattformen vise deg annonsene våre, se etter andre brukere som kan ha glede av annonsene våre, undertrykke annonsene våre for deg og gi oss innsikt i hvordan vi kan optimalisere og bedre målrette annonseringen vår.

Noen stater gir borgere eller, i noen tilfeller, deres autoriserte agenter, rett til å velge bort «salg» eller «deling» av deres «personlige opplysninger», eller «målrettet annonsering» basert på deres «personlige opplysninger». For å sende inn en forespørsel om å melde deg av, kan du klikke på lenken «Ikke selg eller del mine personlige opplysninger» i bunntekstene på nettstedet vårt eller i applikasjonsinnstillingene våre. Vær oppmerksom på at ditt valg om å velge bort er spesifikt for den digitale eiendommen og for enheten og nettleseren du bruker. Hvis du får tilgang til andre digitale preferanser i Walt Disney-konsernet, må du gjøre et eget valg for hver. Hvis du sletter informasjonskapslene i nettleseren din eller bruker en annen nettleser eller enhet, kan det hende du må melde deg av igjen. Det er viktig at du også kan velge å oppgi informasjonen som forespørres i dette avmeldingsskjemaet, noe som kan gjøre det mulig for oss å iverksette tiltak på din avmeldingsforespørsel bredere enn for en bestemt digital eiendom, inkludert på eiendommer der du er en autentisert gjest. Hvis du er en Hulu-abonnent, kan du velge bort kontoinnstillingene dine på Hulu-nettstedet. Etter å ha logget inn på kontoen din, gå til «Personvern og innstillinger» i kontoinnstillinger og klikk på «USAs personvernrettigheter» og følg instruksjonene.

Du kan også velge å ikke motta målrettet annonsering fra mange annonsenettverk og partnere, samt leverandører av markedsføringsanalyser og andre digitale annonse- og markedsføringstjenester. Du kan også velge å kontrollere målrettet annonsering på andre nettsteder og plattformer du besøker. I tillegg kan du velge å kontrollere målrettet annonsering du mottar i applikasjoner ved å bruke innstillingene og kontrollene på enhetene dine. Vi overholder Digital Advertising Alliances-prinsipper for selvregulerende annonseatferd på nett.

Når du ser på videoinnhold eller annonser, for eksempel på Hulu-tjenesten, kan vi tillate bruk av tredjeparts måleprogramvare som gjør det mulig for tredjeparter (for eksempel Nielsen) å inkludere visningsaktiviteten din i beregning av målingsstatistikker som TV-vurderinger. For å finne ut mer om dine valg med hensyn til Nielsens målingsprogramvaren, se informasjonen vi har oppgitt i Dine kontroller og valg.

2. NETTBASERTE SPORINGSTEKNOLOGIER

Eksempler på nettbaserte sporingsteknologier inkluderer:

  • Informasjonskapsler. Informasjonskapsler er biter av informasjon som et nettsted plasserer på harddisken på datamaskinen din når du besøker nettstedet. Informasjonskapsler kan involvere overføring av informasjon fra oss til deg og fra deg direkte til oss, til en annen part på våre vegne eller til en annen part i samsvar med deres retningslinjer for personvern. Vi kan bruke informasjonskapsler til å samle informasjon vi innhenter om deg. Du kan velge å få datamaskinen din til å advare deg hver gang en informasjonskapsel plasseres på enheten din, eller du kan velge å blokkere alle informasjonskapsler. Du gjør dette gjennom nettleserinnstillingene dine. Hver nettleser er litt annerledes, så se på nettleserens Hjelp-meny for å lære den riktige måten å endre informasjonskapslene dine på. Hvis du slår av informasjonskapsler, vil du ikke ha tilgang til mange funksjoner som gjør gjesteopplevelsen din mer effektiv, og noen av tjenestene våre vil ikke fungere ordentlig.
  • Websignaler og markedsføringspiksler. Websignaler og markedsføringspiksler er små databiter som er innebygd i bilder på sidene på nettsteder. De kan involvere overføring av informasjon direkte til oss, til en annen part på våre vegne eller til en annen part i samsvar med deres retningslinjer for personvern. Vi kan bruke websignaler og markedsføringspiksler til å samle informasjon vi innhenter om deg.

3. VELG BORT PREFERANSESIGNALER OG IKKE SPOR

Du eller din autoriserte agent kan velge å aktivere, der det er tilgjengelig, et universelt verktøy som automatisk kommuniserer avmeldingspreferansene dine, for eksempel Global Privacy Control («GPC»). Vi vil behandle GPC-signalet som en forespørsel om å melde deg av.

Tilbake til toppen back-to-top