STORBRITANNIENS OCH EU: S INTEGRITETSRÄTTIGHETER

Integritetsmeddelandet ska läsas tillsammans med vår policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter:

  • När du besöker, handlar eller registrerar dig hos Disney online eller använder någon av Disneys onlineprodukter, tjänster eller mobilappar är registeransvarig för dina personuppgifter The Walt Disney Company Limited of 3 Queen Caroline Street, London, W6 9PE, Storbritannien.
  • Om du är prenumerant på Disney+-tjänsten och bosatt inom EU, men utanför Storbritannien, är även The Walt Disney Company (Benelux) B.V. registeransvarig för dina personuppgifter som leverantör av Disney+-tjänsten.
  • Dina personuppgifter används huvudsakligen för att ge dig tillgång till önskade produkter och tjänster från Disney. De kan även användas för att följa gällande regelverk som vi är underställda eller på grundval av berättigade intressen, exempelvis för att anpassa din upplevelse, utveckla och förbättra våra tjänster eller upptäcka olagliga aktiviteter. Med ditt samtycke kan de även användas för att skicka erbjudanden och kampanjer till dig.
  • Du har ett antal rättigheter, bland annat rätt att begära tillgång till, ändra i eller radera dina personuppgifter, eller ändra i dina marknadsföringsinställningar (bland annat genom att när som helst dra tillbaka ditt samtycke) – i vår policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling kan du läsa mer om hur du hanterar dina marknadsföringsinställningar eller tar bort ditt konto.
  • Du kan kontakta vårt personuppgiftsombud (DPO) genom att mejla till: dataprotection@disney.co.uk.
  • Du har rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen i ditt hemland eller till Information Commissioner’s Office i Storbritannien: https://ico.org.uk/for-the-public.
  • För mer information om Disneys datainsamling och användningsrutiner, se Disneys policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling.
Tillbaka till toppen back-to-top