KOMMUNIKASJONSVALG

Oppdater personvernvalgene dine, eller administrer registreringskontoen for deg selv eller barnet ditt.

ADMINISTRER PERSONVERNVALGENE

Nettstedet vårt med personvernvalg er utformet for å vise deg abonnementene på nyhetsbrev som er knyttet til e-postadressen din, i tillegg til selskaper i Walt Disney-konsernet som har tillatelse til å sende deg e-postmarkedsføring. Du kan vise og enkelt endre preferansene for e-postmarkedsføring og abonnementer direkte på nettstedet, eller du kan oppheve abonnementet fra hvilken som helst avsender ved å klikke på koblingen Opphev abonnement nederst i alle e-postmeldinger du mottar. Les vanlige spørsmål om personvernvalg for mer informasjon.

Administrer e-postpreferansene, stopp vanlig post eller stopp all kommunikasjon fra Walt Disney Company ved å klikke på denne koblingen:

ADMINISTRER REGISTRERINGSKONTOEN

Du kan oppdatere kontaktinformasjonen du har gitt oss, tilbakestille passordet ditt eller slette registreringskontoen din ved å bruke én av disse koblingene:

ADMINISTRER BARNETS REGISTRERINGSKONTO

Hvis du vil ha tilgang til og oppdatere informasjonen knyttet til et barns konto, klikker du på den aktuelle koblingen nedenfor.

Målet vårt er å tilby deg brukervennlige verktøy og en mest mulig nøyaktig fremstillingen av e-postabonnementene dine og oppføringene for markedsføringstillatelser. Kontakt oss hvis du oppdager et problem eller trenger hjelp. Vi setter pris på tilbakemelding.

Tilbake til toppen back-to-top